VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


neděle 30. června 2013

FAUX CHALKBOARD - FALEŠNÁ TABULE - podle červnového sketche s Unkou

Při tvorbě této stránky se mi spojily hned dvě zadání v jedno. Ne, že bych to nějak plánovala.
Přišlo to zcela nečekaně.

Když Didi z Pretty Papers  vyhlásila tuto  17. challenge "FAUX CHALKBOARD" zaujalo mne to a odložila do paměti na později.  Pak jsem si vzpomněla na fotky, kdy šla Denča do 1. třídy a bylo rozhodnuto.  Nechala jsem to v hlavě, jako vždy, trochu uležet.
O týden později vyhlásila Aktijka z Hurá Papíru tento Měsíční sketch s Hurá papírem a Unkou .... ČERVEN a to byl ten impuls. Červnový sketch se mi naprosto hodil k vybranému tématu od Didi.
Díky Unko za skvělé sketche.
Prostě už to nešlo z hlavy tak jsem to spojila.  

Na základ stránky jsem použila bílý papír, který jsem po obvodu orazítkovala kolečkovými razítky od Aladine a barevným inkoustem. Rámeček tabule je razítko od Hero Arts, vzorované čtvrtky jsou z kolekcí od Simple Stories a červená čtvrtka s puntíkem je ze sady, kterou už mám hóóóódně  dlouho a nevím od koho je. :)) Samozřejmě nesmí chybět razítka od Kety, číslice jsou vyříznuté na BS a písmena jsou samolepící z archu od Simple Stories. 




Děkuji za nakouknutí.  

neděle 23. června 2013

PTÁČATA

Dcera mé kamarádky zpívá v pěveckém souboru Ptáčata. Po prázdninách postupuje do vyšší kategorie do pěveckého souboru Carmina, takže se s Ptáčaty loučí. Dnes jsme pro paní sbormistryni vytvořili přáníčko na rozloučenou, jako poděkování za příjemné chvíle ve sboru. Snad se nám to povedlo. Zdobení je tematické, tak budeme doufat. 





Mějte se náramně.

OBÁLKA NA ČOKOLÁDU

"Ahoj, potřebovala bych obálku na čokoládu pro paní k 70tinám". Tak zněl telefonát od kamarádky. Upřesnily jsme rozměry a termín. 
Inspiraci jsem hledala na blogu Marianes papirverden, věděla jsem, že jsem tam "čokoládové přání " i s návodem viděla, protože času jsem moc neměla.




Uvnitř je místo pro napsání textu a podpisu.


Rozměr odpovídá čokoládě Milka. Musela jsem si jednu koupit, abych netvořila úplně naslepo. Manžel se radoval, že na něho myslím :))


Děkuji za návštěvu těším se zase příště.



úterý 4. června 2013

VŠE NEJLEPŠÍ 1 a 2

Už je to hodně dávno, co jsem si koupila v obchůdku Hurá papír krásné dřevěné razítko od firmy Magenta.
Chodila jsem se na něj spíš koukat a neměla jsem odvahu ho použít. Já prostě musím vždy počkat až to ve mě nějak dozraje nebo co. A stalo se tak tento víkend. Ani mi netrvalo moc dlouho vymyslet jak razítko použít, to je u mě co říct. 
 Udělala jsem zrovna dvě varianty a asi nezůstane jen u nich - razítko se mi opravdu moc líbí. Chtěla jsem hlavně zužitkovat zbytek krásného lahvově zeleného papíru s plátnovou strukturou, který mi zbyl ze stránky květnového sketche.
U první varianty jsem použila kraft a na druhý bílý základ přání. Razítko i nápis jsou embosované bílým embosovacím práškem. Na obálku i uvnitř přání jsem také otiskla razítko, ale pouze inkoustem. Vnějsí rámeček je malován bílou gelovkou.





Děkuji za návštěvu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...