VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


neděle 24. března 2013

NAROZENINOVÁ

Poslední dobou nějak nestíhám dopisovat a doplňovat. Takže hodně stručně.
Dnes přináším dvě narozeninová přání tvořená na zakázku. Dnes již mají své majitele tak se snad líbila. 







Děkuji za přízeň a přeji krásné tvoření.

VZPOMÍNKA NA LIBEREC

Od konání scrapbookového srazu  v Liberci uběhlo již 14 dní.
 Bylo o něm napsáno mnoho krásných reportáží. Můžete nakouknout třeba zde -  IriskaGabreta ,  HelgePaperoamo a i jinde.
Ty články jsou tak nabité informacemi, že bych opakovala pouze to co již bylo mnohem lépe napsáno jinde. 

Tento sraz se konal už počtvrté. Pro mě byl první naživo. Všechny předcházející jsem hltala z reportáží na výše uvedených blozích a záviděla zúčastněným. Když Iriska vyhlásila tento letošní jarní, tentokrát jsem prostě neváhala a přihlásila se. A udělala jsem dobře. 
 Má účast byla sice chvíli ohrožena navazujícími jarními prázdninami a s tím souvisejícím plánováním pobytu na horách ve společnosti našich přátel (v konečném počtu skupina čítající 11 osob), ale nakonec to dopadlo. Balení se na cestu, teda spíš na cesty, bylo trochu chaotické, protože jsem vlastně balila dvakrát, jednou do Liberce a zároveň do Tater, do Tatranské Štrby. Odjezd na hory byl v neděli ráno a vlastně jsem jela rovnou z Liberce, kde mě vyzvedl manžel už komplet naložen a hurá na jarňáky.

Co sbalit do Liberce? To byla otázka. Že nesmím zapomenout tričko to jsem věděla jistě, ale co to ostatní? No sbalila jsem se velice skromně - až moc - to jsem zjistila hned po příjezdu do Liberce, když jsem viděla zásoby ostatních zúčastněných, že Boženko. :)) Vzhledem k mému následnému cestování to mělo  ale i své výhody. Příště se polepším !!!

A co samotný pobyt v Liberci? To asi nedovedu slovy dost dobře popsat. Zažila jsem něco co jsem  ještě v v životě nezažila. Tolik pozitivní energie na jednom místě se nedá vypovědět to se musí zažít. Poznala jsem   zde zároveň známé z vitruálního světa, ale i ty, které jsem doposud  vůbec neznala a všecky byly super. Jsem ráda, že jsem mohla poznat Gabretu jejíž blog moc ráda sleduji. Děkuji tímto Irče za to, že mě jako "prvňáka" přidělila do pokoje úžasných holek - Miluška Voborníková, Božik, Screbla a Kačelina, kterým jsem zároveň vděčná, že mě tak hezky přijaly. 
Co se mého tvoření týká tak to bylo tak 50 na 50. Vyráběly jsme kytičku - OK, stránku do kroniky OK, i když s ní sama moc spokojená nejsem. Stránku do rámečku jsem NEdala vůbec. Měla jsem v hlavě nějak prázdno a nebyla jsem schopna nic pořádného vymyslet a vyrobit něco za každou cenu, na to nejsem. Prostě mi nějak nešlo tvořit "teď hned". Asi pod návalem dojmů.  Příště to snad bude lepší. Prostě potřebuji čas a zároveň obdivuji všechny tvořilky a jejich krásná dílka. 
Malování na tričko bylo fajn. Na to jsem se hodně těšila , protože nás odborně vedla Irenka Apták jejíž malovanou módu obdivuji na Fleru několik let - je to krása nesmírná a vidět to naživo je krása ještě větší. To, s jakou lehkostí udělala z orazítkovaného trika umělecké dílo nemělo chybu a mělo nejen můj obrovský obdiv. Díky Irenko za obrovský umělecký zážitek.

Poslední den bylo samozřejmě závěrečné fotografování.
Tady je sestava z našeho pokoje, bohužel bez Milušky Voborníkové, která musela odjet už v sobotu.   Fotily jsme se v našich malovaných tričkách. Dobrý, néééé?



A tady celá - skoro celá sestava scrapžen ve své kráse taky v tričkách ......


....... a tady v civilu.


Děkuji Irisce, že mi poskytla fotografie, protože ty moje nakonec nejsou k použití.

Na závěr mohu říci pouze to, že se mi mezi vámi, ženy, moc líbilo a těším se na další setkání na podzimním srazu. Ten letní pro mě nebude aktuální :((, protože budeme na dovolené : )) .

Děkuji za nakouknutí a zase někdy příště.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...