VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


čtvrtek 23. února 2012

TŘI KRÁLÍCI

Před časem jsem si objednala velikonoční razítko, na krerém jsou čtyři rámečky s králíky. Koupila jsem ho v obchůdku Hurá papír. Moc se mi líbilo a moc jsem nepřemýšlela o jeho použití ( což se mi mimochodem stává u hodně razítek, které si kupuji ). Přání je vytvořeno z kraft základu v kombinaci s jarně velikonočními papíry.



Mějte se krásně.

úterý 14. února 2012

LEDOVÁ KRÁSA

.... tak se jmenovala  challenge  , kterou vyhlásila Didi ve svém obchůdku.
Podmínkou bylo použítí třpytků. Mohlo se tvořit cokoliv - stránka, přání ..... .
Po přečtení zadání jsem si okamžitě vzpomněla na krásné fotky někdy z roku 2007, kdy Denisa jezdila každý víkend s lyžařskou školou z Dobrušky na sjezdovku pod Masarykovu chatu do Deštného v Orlických horách. Jeden víkend jsme se na ni jeli podívat a zašli jsme na Masaryčku na oběd. Bylo tam fakt kouzelně, což je nakomec vidět i na fotkách.
Vytvořila jsem mou vůbec první třicítkovou scrap stránku.Zatím předkládám jednu, ale mám ještě fotky na druhou takže až je zpracuju tak by to měla být dvoustrana.

 
 

Děkuji za návštěvu

čtvrtek 9. února 2012

MOTÝLÍ PŘÁNÍ

Dnes vzniklo další přání velikosti A6 na kraft základu.
Už mě ty mrazy unavují tak trošlu léta.



Zase někdy příště. Mějte krásný den.

středa 8. února 2012

SRDÍČKOVÉ

Nedávno jsem si koupila u Didi v obchůdku krásná srdíčková razítka a měla jsem chuť je vyzkoušet. Jenže něž mě něco napadne tak to chvíli trvá.
 Po čase se můza na chvíli dostavila, tak jsem toho musela využít a udělala jsem srdíčkové přání.
Na jeho výrobu jsem kromě již uvedených razítek použila kraft základ přání velikosti A6 a béžový základ přání A6, který jsem rozřízla v ohybu na půl. Jednu část jsem dala jako podklad, který jsem orazítkovala textovým razítkem a druhou do přání pro psaní textu . Světle hnědou čtvrtku se světlejším jádrem jsem embosovala embosovací kapsou na Big Shotu a obrousila brusným papírem. Srdíčka jsem narazítkovala na bílý papír a obarvila  Distress Ink Pad - BARN DOOR, slepila k sobě, protáhla jimi dvoubarevný provázek a na konci uvázala mašličku.
Tyto jednotlivé části jsem postupně lepila na práničkový základ  a na konec dozdobila kamínky.






Děkuji za návštěvu a mějte se prima.


MINI ALBUM ČÍSLO - album 2

Posledních asi čtrnáct dnů jsem tvořila mini album pro moji kamarádku Hanku, ke čtyřicátým narozeninám jejího syna. Výroby se dokonce i účastnila, což mě velice těšilo. Nejen, že jsem se s ní mohla poradit pokud jsem si nebyla něčím jistá a ona si mohla zároveň říci jakou má představu, ale hlavně to bylo moc příjemně strávených několik večerů v pohodové atmosféře se sklenkou dobrého vína ( podařilo se mi utopit v jedné sklence aplikátor na inkousty, nic se mu nestalo, ale víno už bylo bohužel nepoživatelné) a něčeho dobrého na zub . Prostě jsme tvořily společnými silami. Hanka radila a chválila, až jsem se někdy červenala, a já se snažila zrealizovat společné myšlenky do fyzické podoby.
Tímto děkuji Hance za spolupráci a za svolení zveřejnit naše dílko zde. Oslavenci přeji všechno nejlepší k narozeninám a hodně zdraví, štěstí do další čtyřicítky.

Jak se nám to podařilo, můžete posoudit sami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Děkuji za návštěvu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...