VÍTEJTE

Vítejte a děkuji, že jste si udělali chvíli čas a nahlédli do blogu, který je věnovaný mému velkému hobby - tvoření z papíru. Přejí vám příjemně strávené chvíle při prohlížení. Těším se na Vaše komentáře.


pondělí 8. srpna 2011

NÁMOŘNICKÉ - SVATEBNÍ

Tady jedno svatební, které jako svatební moc nevypadá. Ale vzhledem k tomu, že se manželství dá docela dobře přirovnat k plavbě po moři, tak proč ne Námořnické i s obálkou.




sobota 6. srpna 2011

PŘÁNÍ S OBÁLKOU NA PENÍZE

 A je tu další přání s obálkou, tentokrát s obálkou na peníze. Darování finančního obnosu je dnes také poměrně častým tipem dárku, tak proč tomu nedat tošku slušivější kabátek.






KRABIČKOVÉ PŘÁNÍ

Moje dcera oslavila 18. narozeniny. Původní záměr byl vyrobit scrapbookové album z jejího dosavadního života. Jenže člověk míní a život mění a vzhledem k tomu, že s tvorbou scrap fotoalb ještě nemám takové zkušenosti, raději jsem do toho nešla ( bojím se zkazit materiál a fotky ), ale myšlenky se nezříkám.

Nakonec jsem se nechala inspirovat na jednom scrapblogu a vytvořila " krabičkové přání" . Myslím, že najde jednou uplatnění i v případném albumu, protože základem je scrap čtvrtka o rozměru 12"x 12", což je jedna z velikostí, která se při tvorbě scrapbookového fotoalba používá.  Velikost krabičky je cca 10x10x10 cm.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...